22 juni 2017

Fundels in de bibliotheek

Fundels zijn digitale prenten- en AVI-boeken met filmpjes, spelletjes, leesondersteuning en oefeningen voor kinderen van 3 tot 10 jaar.

Je kan gratis 7 prentenboeken lenen, 4 weken lang. Zo hebben je kinderen altijd iets om mee te spelen op vakantie of onderweg (ook offline). En ondertussen leren ze heel wat bij!

Hoe werkt het?
  • Download de Fundels app in de AppStore of GooglePlay.
  • Kies voor ‘Prentenboeken’ of ‘AVI-boeken’.
  • Klik links onderaan op het ‘De Bib’ logo en meld je aan via jouw ‘Mijn Bib-profiel’. Als je nog geen ‘Mijn Bib-profiel’ hebt, kan je dit rechtstreeks aanmaken in de app. Ga terug naar de catalogus door het ‘Mijn Bib-profiel’ venster te sluiten.
  • Kies een boekje en klik op ‘Lenen’ en vervolgens op ‘Start’.
  • Klik onderaan op het Fundels figuurtje voor alle activiteiten en spelletjes.
Voor meer informatie kan je terecht in de bibliotheek of op de website van fundels.