27 september 2017

Ruben Van Gucht: Sportman

Ruben Van Gucht heeft al ettelijke kilometers op de teller staan, als sportjournalist én sportman. Hij bundelde de mooiste verhalen in een boek: de sprint aantrekken voor Greg Van Avermaet, op citytrip met Eddy Merckx, de Paterberg bestormen met Sep Vanmarcke, tochten van honderd kilometer lopen,… Hij herwerkt het boek nu tot een theaterlezing. Zijn vaste muzikale compagnons Mathieu & Guillaume (bekend van de Weekwatchers op Radio 2) zetten de verhalen muzikaal kracht bij.

Het startschot voor de theatershow wordt pas gegeven in het voorjaar van 2018. Het parcours verkennen, dat doet Ruben Van Gucht in de bib van Wetteren. Wil je als eerste genieten van zijn vele anekdotes over de sporthelden van vroeger en nu? Reserveer dan snel je plaatsje via de bibliotheek.
Praktische info:

Data: dinsdag 10 oktober - om 20u
Locatie: De Poort, Markt 27, 9230 Wetteren
Prijs: €5 / €4 (vriendenpas cc Nova & -26 jaar) / €2,5 (vrijetijdspas)
Info & reserveren: Bibliotheek Wetteren, 09 369 26 78,
bibliotheek@wetteren.be OF via de website van cc Nova