13 november 2017

Boekentop 2017

Naar jaarlijkse gewoonte stelt onze bibliotheek twee boekentops samen, naast de boekentop van het personeel, stellen we ook een op van de leners en daar hebben we jouw hulp voor nodig. Heb je een boek gelezen in 2017 dat je ook aan andere mensen wil aanraden? Geef het dan door en wij plaatsen het op de lijst.

Om in aanmerking te komen voor deze top moet het boek zijn uitgegeven in de afgelopen twee jaar en mag de titel niet voorkomen op de boekentops die nu uithangen in de bibliotheek.

Welke titels mogen volgens jou niet ontbreken in de boekentop 2017? Je hebt tot 16 december de tijd om je favoriete titels door te sturen naar bibliotheek@wetteren.be. Of je kan in de hoofdbibliotheek en in de filialen Massemen en Overbeke een flyertje invullen met jouw boekentop.

In de loop van januari 2018 komen de boekentops 2017 online en hangen ze uit in de bibliotheek.

Nu al van harte bedankt voor je medewerking!

Weet je niet meer wat je de voorbije maanden hebt gelezen? Raadpleeg je uitleenhistoriek op mijn.bibliotheek.be.