21 juni 2018

Zoek het spannende boek

De bib weet wat jij deze zomer gaat doen. Spannende boeken lezen! En bovendien zelf op zoek gaan naar die boeken. Want ook dit jaar kan je bij de Leesdijk een hele zomer lang nieuwe thrillers winnen met onze zomeractie ‘Zoek het spannende Boek’. Hoe kan je winnen?

Elke week verstoppen we een dummy-boek in de etalage van een winkel uit de streek. Wie als eerste dit dummy-boek kan vinden, mag het komen inruilen tegen een echt exemplaar in de lokale bib.

Om te weten waar je het dummy-boek precies kan vinden, krijg je elke week een hint op vrijdagavond. Dit is een foto van de etalage waar het boek ligt verstopt. We verspreiden deze hints via de Facebook-pagina van De Leesdijk en de bibliotheken zelf. De eerste foto verschijnt op vrijdag 29 juni 2018.

Waar kan je winnen?

Wekelijks verstoppen we per drie gemeenten één boek. Onze regio bestaat uit Laarne, Wetteren en Wichelen. Maar je kan ook boeken zoeken in de andere negen gemeenten van De Leesdijk.

De negen deelnemende gemeenten zijn: Berlare, Buggenhout, Dendermonde, Hamme, Laarne, Lebbeke, Wetten, Wichelen en Zele.

Veel succes! 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten