9 januari 2019

OPGELET: de bib verhuist

Na een aantal maanden lopen de werken in de bibliotheek op de Markt op hun einde. Tijd dus om terug te keren naar de vertrouwde stek. In de kerstvakantie snuister je nog naar hartenlust in de collectie, maar daarna is de bib even dicht.

Wat betekent dit voor jou?
  • Van 7 tot en met 31 januari is de hoofdbibliotheek gesloten om de collectie opnieuw te verhuizen.
  • Wil je materialen inleveren tijdens de sluitingsperiode, dan kan je vanaf 7 januari opnieuw de inleverbus op de Markt gebruiken.
  • Op vrijdag 1 februari verwelkomen we jou graag terug in de vernieuwde bib op de Markt.
Ben je op zoek naar lees-, kijk- of luistervoer in de periode dat de hoofdbibliotheek verhuist? Ga eens langs in onze filialen in Massemen en Overbeke.