25 maart 2019

Boekvoorstelling: Niet bang te krijgen

Erfgoedcel Land van Dendermonde verzamelde 9 volksverhalen uit de regio en vroeg jeugdauteur Do Van Ranst om deze te herwerken tot één groot verhaal. Wetteraar Wim Finck tekende voor de illustraties.

De 9-jarige Lisse gaat ’s nachts op avontuur. Tijdens haar nachtelijke zwerftocht door het Land van Dendermonde komt ze de meest mysterieuze figuren tegen, hoort ze de vreemdste verhalen en sluit ze een vriendschap voor het leven. Durf jij mee op avontuur…? Kom luisteren naar het spannende verhaal. Do en Wim lezen voor uit het boek en tonen de prachtige illustraties via een kamishibai (een Japans verteltheater). Achteraf knutselen de kinderen nog een souvenirtje samen met Studio Flamingo.

Voor iedereen vanaf 6 jaar. De boekvoorstelling is gratis maar we vragen wel om vooraf in te schrijven (het aantal plaatsen is beperkt).

Het boek ‘Niet bang te krijgen’ is te koop bij Erfgoedcel Land van Dendermonde voor 5 euro via info@egclandvandendermonde.be.

Praktische info:

Wanneer: