8 mei 2019

CoderDojo Wetteren zoekt helpende handen

Vanaf september kunnen jongeren tussen 7 en 17 jaar maandelijks leren programmeren in de bibliotheek van Wetteren. De workshops worden begeleid door vrijwilligers van CoderDojo, een vzw die kinderen en jongeren wegwijs wil maken in de wereld van eentjes en nulletjes. De bibliotheek en de jeugddienst zijn hiervoor op zoek naar vrijwilligers.

Heb jij zin om de nieuwe digitale generatie mee klaar te stomen? Ben je één zaterdag in de maand vrij om een held(in) te worden? Dan is CoderDojo helemaal iets voor jou. Je hoeft echt geen programmeerwonder te zijn om bij ons vrijwilliger te worden.

Enthousiastelingen kunnen zich aanmelden via de website van CoderDojo of sturen een mailtje naar bibliotheek@wetteren.be