24 juni 2019

Zoek het spannende boek

Beste speurneuzen opgelet: ook dit jaar kan je bij de Leesdijk een hele zomer lang nieuwe thrillers winnen met onze zomeractie ‘Zoek het spannende Boek’. Vanaf 28 juni verspreiden we op vrijdagavond een tip op Facebook. Die tip leidt naar de locatie waar de cover van het boek verstopt zit. Vind je de cover? Ruil deze dan in voor het echte exemplaar in de bib. Hoe kan je winnen?

Elke week verstoppen we de cover van een boek in de etalage van een winkel uit de streek. Wie als eerste die cover kan vinden, mag het komen inruilen tegen een echt exemplaar van dat boek in de lokale bib.

Om te weten waar je de cover precies kan vinden, krijg je elke week een hint op vrijdagavond. Dit is een foto van de etalage waar het boek ligt verstopt. We verspreiden deze hints via de Facebook-pagina van De Leesdijk en de bibliotheken zelf. De eerste foto verschijnt op vrijdag 28 juni 2019.

Waar kan je winnen?

Wekelijks verstoppen we per drie gemeenten één boek. Onze regio bestaat uit Laarne, Wetteren en Wichelen. Maar je kan ook boeken zoeken in de andere negen gemeenten van De Leesdijk. Dus je kan drie boeken per weekend vinden als in alle negen gemeenten zoekt.

De negen deelnemende gemeenten zijn: Berlare, Buggenhout, Dendermonde, Hamme, Laarne, Lebbeke, Wetten, Wichelen en Zele.

Veel succes! 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten