9 september 2019

Een nieuw bibliotheeksysteem

Binnenkort schakelen alle bibliotheken in Vlaanderen over naar een nieuw uitleensysteem. De Oost-Vlaamse bibliotheken zijn begin oktober aan de beurt. Voor de lener verandert er niets, in de backoffice wijzigt er wel heel veel. Om de overgang naar het nieuwe systeem zo vlot mogelijk te laten verlopen, is de bibliotheek even gesloten en is ook het interbibliothecair leenverkeer een tijdje niet mogelijk.

Wat betekent dit voor jou als bibliotheekbezoeker?
  • Van maandag 9 september tot en met dinsdag 15 oktober kan je tijdelijk geen materiaal meer laten overkomen van een andere bibliotheek.
  • Van maandag 30 september tot en met donderdag 10 oktober is de bibliotheek gesloten. Tijdens deze periode kan je niet lenen, verlengen of reserveren. Je kan ook geen materialen binnenbrengen via de inleverschuif. De online service mijnbibliotheek.be. werkt evenmin. Vanaf vrijdag 11 oktober openen we opnieuw de deuren.
De sluitingsperiode geldt zowel voor de hoofdbibliotheek als voor de filialen in Massemen en Overbeke.