17 juli 2018

Bib gesloten

Op zaterdag 21 juli is de bibliotheek gesloten. Boeken inleveren kan via de inleverbus.


9 juli 2018

Bib gesloten

Op woensdag 11 juli is de bibliotheek gesloten. Boeken inleveren kan via de inleverbus.


3 juli 2018

Aanwinsten juni


De bibliotheek heeft in juni volgende nieuwe materialen in haar collectie opgenomen:

romans
muziek
speelfilms
informatieve materialen
boeken, cd's en dvd's voor de jeugd

25 juni 2018

Zomerzoektoch van Vlieg

Tijdens de zomervakantie gaan “gevoelige” speurneuzen tussen 7 en 12 jaar op zoektocht door de bib van Wetteren en Massemen. Ontdek of je kan voelen met je voeten of je neus. En of je in het duister durft te tasten. Na enkele prikkelende opdrachten en stekelige vragen vind je – puur op het gevoel – de verborgen schatkist in de bib. 

21 juni 2018

Zoek het spannende boek

De bib weet wat jij deze zomer gaat doen. Spannende boeken lezen! En bovendien zelf op zoek gaan naar die boeken. Want ook dit jaar kan je bij de Leesdijk een hele zomer lang nieuwe thrillers winnen met onze zomeractie ‘Zoek het spannende Boek’. 18 juni 2018

De bib vernieuwt

De bibliotheek aan de Markt wordt vernieuwd. Dat is na 20 jaar echt welkom! Om te kunnen verbouwen verhuist de bib in augustus tijdelijk naar de vroegere gebouwen van de belastingdienst aan de Gentsesteenweg, op 1 kilometer afstand van Markt. Tijdens de verhuis zal de bib even gesloten zijn van 6 augustus tot 30 augustus. 


11 juni 2018

Wetteren, Hometown explorations

Leen Degeldere,afdeling fotokunst van de acadamie, strijkt neer in de bibliotheek met haar afstudeerproject Wetteren, Hometown explorations. De tentoonstelling toont beelden van het leven in onze gemeente. Benieuwd naar de foto's? Kom een kijkje nemen in de bib.